Tekstvak:

ALGOED

Blijf lachen, genieten en geluk ervaren!

 

Wie ik ben

 

Mijn naam is Ingrid de Rijk, ik kom uit Velserbroek. Met vier mannen vorm ik een gezin:
mijn echtgenoot en 3 lieve opgroeiende zonen. Voordat ik in 2010 besloot een ander werkgebied
te vinden, werkte ik ruim 18 jaar in de accountancy. Een aantal jaren eerder ontstond mijn interesse voor Vernieuwend denken en Science of Mind. Door diverse trainingen bij Carmen de Haan te volgen, vergrootte ik mijn kennis en verdiepte ik mij intensief in de zoveel betekende stof. In die jaren herontdekte ik, wat ik nog meer graag wil en doe. Het gevolg was een omschakeling van werken met cijfers, getallen en bedragen, naar het van betekenis zijn voor mensen: het hen in woord en daad vooruit willen helpen in de ruimste zin van het woord.

Begin 2012 is een prachtige kans op mijn pad gekomen: een actievere rol in de praktijk van Carmen de Haan. Al in 2008 bleek ik dit zaadje van dit verlangen in de vruchtbare aarde van mijn geest geplant te hebben. Mijn diepe wens is verwezenlijkt: een prachtig en duidelijk resultaat van de volmaakte werking van de helpende energieŽn in het universum!

Met mijn enthousiasme en openheid wens ik velen nieuwsgierig te maken. Mijn passie voor deze wijsheden wens ik grenzeloos uit te mogen dragen, zodat ik een vat van inspiratie kan zijn voor de mensen in mijn omgeving en ver voorbij dat!

 

Algoede uitgangspunten

 

Wat ik uitdraag is† gebaseerd op de universele uitgangspunten, inzichten en wijsheden van onder andere Science of Mind© , Louise Hay (Vernieuwend Denken), Deepak Chopra, Wayne Dyer, Eckhart Tolle, Don Miquel Ruiz en Neale D. Walsch.

 

De Science of Mind© is de studie van het Leven en de wetten van het denken, ervan uitgaande dat we in een allesomvattend universum leven en dat we daar onderdeel van zijn. Het is een praktisch toepasbare spirituele leer, geÔnspireerd door universele wijsheiden en de beginselen Vernieuwend Denken. Het is weten dat ons denken invloed heeft op ons leven, op onze omgeving en op onze ervaringen. Gedachtes hebben kracht. Dit beseffende, kan die kracht ingezet worden om datgene te creŽren, wat we ons ten diepste wensen. Onze gedachtes en patronen worden zichtbaar in ons gedrag, worden vertaald in onze woorden en zijn af te leiden uit hoe ons leven er nu uitziet. Het op een andere manier gaan denken, is een bijzonder en leerzaam proces van onbewust beleven naar bewust-zijn; van slachtoffer naar schepper. Als kapitein op je eigen schip, zelf koers bepalen! Het is met de keuzevrijheid die we hebben, zelfverantwoordelijkheid (durven) nemen.

 

Universele weten-schap en wijs-heden in de praktijk

 

Tijdens ons leven hebben wij onszelf allerlei gedachten eigen gemaakt, welke zijn omgezet in
denk-en gedragspatronen, gewoontes en overtuigingen. Door onze opvoeders, door de samenleving, school, vrienden, ervaringen zijn we geworden zoals we nu zijn. Soms ervaren we de resultaten van onze gewoontes, en denk-en gedragspatronen als voor verandering vatbaar. Dan is het moment van bewustwording aangebroken en is het werken aan herziening van bestaande, niet meer bruikbare gedachtepatronen. Dit is bijzonder, leerzaam en liefdevol proces van onbewust beleven naar bewust-zijn; van slachtoffer naar maker/schepper. Als kapitein op je eigen schip, zelf koers bepalen! Het is met de keuzevrijheid die we hebben, zelfverantwoordelijkheid (durven) nemen, waar innerlijke rust en een aangenaam leven mooie gevolgen zijn.